Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Wet Goed Verhuurderschap

De Wet Goed Verhuurderschap is in het leven geroepen om de rechten van huurders duidelijk te regelen. Bij Dupont Real Estate streven we ernaar deze wet strikt na te leven, met richtlijnen voor verhuurders om een eerlijke en redelijke verhuur te waarborgen. Denk hierbij aan onderhoud van de woning, het voorkomen van overlast en het respecteren van privacy.

Welke Gegevens Wij Vragen
Om onze selectieprocedure te doorlopen, vragen wij enkele gegevens van kandidaten, zoals naam, adres, woonplaats, e-mailadres, legitimatiebewijs, gezinssamenstelling, inkomensgegevens (met bewijsstukken) en de huurprijs van de huidige woning. Deze gegevens gebruiken wij uitsluitend voor de selectieprocedure en worden AVG proef genoteerd. Wij rekenen daar geen inschrijf- of administratie kosten voor.

Selectieprocedure
Onze selectieprocedure is helder en transparant, gebaseerd op objectieve criteria bij het aanbieden van woon- of verblijfsruimte. Hier lees je hoe we de selectie vormgeven:

  • Bij interesse in een woning kun je telefonisch contact opnemen via 010-4738888 en een mail sturen.
  • Wij selecteren 3 tot 5 kandidaat-huurders bij de openbare aanbieding.
  • Aangemelde kandidaten mogen de woning bezichtigen na een telefoongesprek.
  • Bij meerdere geïnteresseerden overleggen wij met onze opdrachtgever wie volgens ons beide het beste bij de woning past en er wordt voldaan aan de financiële eisen.

Toewijzing en Huurovereenkomst
Indien je woning wordt toegewezen op basis van de selectiecriteria, brengen we je direct op de hoogte en ontvang je een huurovereenkomst.

Afwijzing
Bij afwijzing maken we dit kenbaar per mail of telefoon, waarbij we uitleggen waarom de keuze voor de andere kandidaat is gemaakt.

Melding Maken
Heb je problemen met particuliere verhuur? Maak hier melding van bij het Meldpunt Particuliere Verhuur.
https://www.schiedam.nl/a-tot-z/ik-ben-huurder-en-wil-een-melding-van-ongewenst-verhuurgedrag-maken

Ontdek de  Dupont Real Estate ervaring, waar gelijkheid, duidelijkheid en respect centraal staan. Neem gerust contact met ons op voor vragen of meer informatie.
Ben je tevreden met onze dienstverlening? Dan mag je dat uiteraard ook kenbaar maken bijvoorbeeld op Google middels een review.

Angela Verhaaf

Register Makelaar /
Register Taxateur

Angela
Meest gestelde
vragen
elk huis
een gratis
digitale
brochure
Scherpe
onderhandelaar
Regelmatig
open huizen dagen
Hoge ranking
op Funda
Gratis
professionele
360° foto's

Robert van Dop

Directeur

Robert van Dop
Makelaar met
vele plussen

Maak een afspraak