Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Huis verkopen Schiedam

Ben jij op zoek naar een deskundige makelaar voor het verkopen van jouw huis? Dupont ERA Makelaars te Schiedam staat graag voor je klaar. Ons team bestaat uit gediplomeerde en tevens zeer gedreven makelaars die bekend zijn met de woningmarkt in Schiedam. Daarnaast zijn wij ook actief in Rotterdam. In deze steden hebben we door de jaren heen al vele huizen op succesvolle wijze weten te verkopen. Klanten beoordelen ons dan ook met een 8,2 en hier zijn we erg trots op. Wil jij ook kennismaken met een verkoopmakelaar die persoonlijke begeleiding biedt bij het verkopen van een huis en daarnaast een bewezen effectieve verkoopstrategie hanteert? Neem gerust contact op of laat ons jou op een later moment terug bellen.

Verkoopproces

  • Vraagprijs bepalen
  • Publiciteitsplan opstellen
  • Woning verkoopgereed maken
  • Bezichtigingen
  • Onderhandelingen
  • Ondertekening van de verkoopovereenkomst
  • Naar de notaris
  • Download hier de brochure

Ja, ik wil een gratis waardebepaling

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Dupont ERA Makelaars hebben wij de beste verkoopstrategie voor het verkopen van jouw huis. Al jarenlang zijn wij lid van ERA: een internationaal samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars. Wereldwijd is er geen grotere of succesvolle makelaarsfranchise dan ERA. Behalve het streven naar een optimale klanttevredenheid, staat ERA voor hoogstaande service en betrouwbaarheid. Voor een deskundige en tevens zeer klantvriendelijke makelaar in Schiedam en omstreken, ben je bij ons dus aan het goede adres.

Huis verkopen Rotterdam


Het verkopen van een woning

Wil jij je woning verkopen in Schiedam? Dupont ERA Makelaars helpt je hier graag bij. In een vrijblijvend gesprek adviseren wij jou over alle belangrijke zaken en de volledige begeleiding die wij jou daarbij kunnen bieden. Wij hanteren een effectieve verkoopstrategie die je volledig begeleidt tot aan de notaris. Inclusief een gratis waardebepaling, opstellen publiciteitsplan, bezichtigingen, onderhandelingen en de ondertekening van de verkoopovereenkomst. Wil je meer informatie? Neem contact op!

Gratis waardebepaling
Met de gratis waardebepaling krijg je een indruk van de waarde van jouw huis. Maak vrijblijvend gebruik van onze marktkennis en ervaring. Ontdek wat jouw huis vandaag de dag waard is!

Maak een afspraak