Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Taxatie huis Vlaardingen

 

Taxatie huis Vlaardingen

Marktwaarde van je huis

Ben je van plan om een hypotheek voor jouw nieuw gekochte huis in Vlaardingen aan te vragen? Daarvoor heb je de marktwaarde van de woning nodig. Dupont Makelaars heeft als taxateur veel klanten geholpen met het taxeren van woningen in Vlaardingen. Dankzij jarenlange ervaring begrijpen wij de markt als geen ander. Binnen 1 week leveren wij het door de NWWI goedgekeurde taxatierapport. Voor ervaring en expertise op het gebied van taxeren van huizen ben je bij ons op het juiste adres.

Woningtaxatie Vlaardingen

De taxatie van een woning is min of meer hetzelfde als een waardebepaling, maar dan officieel goedgekeurd door een validatie-instituut. Daarnaast wordt de waarde van jouw woning door een deskundige taxateur bepaald. Zo bevat het taxatierapport een beschrijving en onderbouwing van de woningwaarde.

Het taxeren van een huis is verplicht. Waarom? Op basis van het taxatierapport wordt de hoogte van de hypotheek bepaald door de bank. De geldverstrekker wilt namelijk inzicht in de waarde van je huis, anders kan de hypotheek niet verstrekt worden.

Taxatie huis Vlaardingen

Taxateurs van Dupont Makelaardij

Wil je de marktwaarde van je huis in Vlaardingen weten? Dupont Makelaars kan je als taxateur hierbij helpen. Binnen 1 week stellen wij een taxatierapport op die aan alle eisen voldoet. Heb je vragen over het taxeren van een huis? Ben je wellicht geïnteresseerd in een afspraak met onze taxateurs? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel met ons kantoor. Onze taxateurs staan je graag te woord! 

 

Funda beoordelingen


Angela Verhaaf

Register Makelaar /
Register Taxateur

Angela
Meest gestelde
vragen
elk huis
een gratis
digitale
brochure
Scherpe
onderhandelaar
Regelmatig
open huizen dagen
Hoge ranking
op Funda
Gratis
professionele
360° foto's

Robert van Dop

Directeur

Robert van Dop
Makelaar met
vele plussen

Maak een afspraak