Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Taxatie huis Schiedam

 

Taxatie huis Schiedam

Taxatie bij het afsluiten van een hypotheek

Heb je plannen om binnenkort een huis in Schiedam te kopen? Indien je een woning gaat aankopen en een hypotheek gaat afsluiten, ben je verplicht om een taxatie van de woning te laten uitvoeren. De hoogte van de hypotheek is niet alleen afhankelijk van je inkomen, maar ook van de taxatiewaarde van de woning. 

Inschakelen van een taxateur 

Geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur de taxatie uitvoert. Wanneer je een huis koopt of verkoopt met de hulp van een makelaar, kan de taxatie van jouw woning niet door dezelfde makelaar uitgevoerd worden. De verkoop en aankoopmakelaar is niet objectief genoeg en daarom is het van belang om een derde persoon voor de taxatie van je huis in te schakelen. De taxatie van jouw huis in Schiedam kan door Dupont Makelaar gedaan worden. Onze taxateurs leveren door het NWWI goedgekeurde taxatierapporten. Door regelmatige educatie blijft de kennis bij Dupont Makelaars up-to-date. Tevens beschikken alle taxateurs over een erg goede referentie-database. 

Taxatie huis Schiedam

Woning taxaties Schiedam

De bepaling van de marktwaarde is puur maatwerk. Na de taxatie van jouw woning worden alle bevindingen van onze taxateur in een taxatierapport vastgelegd. Bij Dupont Makelaars werken wij met een uniform taxatiemodel, zo is hoge kwaliteit bij ons gegarandeerd. Met het taxatierapport kan je een hypotheek aanvragen of oversluiten.

Taxatie van jouw huis in Schiedam 

Heb je de koopovereenkomst van je nieuwe huis in Schiedam ondertekend? Dan moet er een taxatie van de woning plaatsvinden. Dupont Makelaars kan je als taxateur hierbij helpen. Heb je vragen over het taxatierapport? Of ben je wellicht geïnteresseerd in een afspraak? Geef ons een belletje of stuur ons een e-mail.  Onze taxateurs staan voor je klaar!

 

Funda beoordelingen


Angela Verhaaf

Register Makelaar /
Register Taxateur

Angela
Meest gestelde
vragen
elk huis
een gratis
digitale
brochure
Scherpe
onderhandelaar
Regelmatig
open huizen dagen
Hoge ranking
op Funda
Gratis
professionele
360° foto's

Robert van Dop

Directeur

Robert van Dop
Makelaar met
vele plussen

Maak een afspraak