Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Taxatie huis Rotterdam-West

 

Taxatie huis Rotterdam

Het taxeren van een huis in Rotterdam-West

Heb je een huis in Rotterdam-West gekocht en heb je een taxatie voor je hypotheek nodig? Dupont Makelaars kan je helpen als ervaren taxateur. Door de jaren heen hebben wij veel klanten kunnen helpen en talloze taxatierapporten opgeleverd. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis en deskundigheid in huis. 

Huis taxeren

Een taxatie is het bepalen van de woning waarde volgens richtlijnen van een validatie-instituut zoals het NWWI. Voordat de hypotheek verstrekt wordt wilt de bank zekerheid hebben over de waarde van jouw woning in Rotterdam-West. Wij adviseren om de taxatie ruim op tijd te doen, het taxeren is maat werk en het opstellen van een taxatierapport kost tijd. Als het taxatierapport opgesteld is, moet het naar de bank opgestuurd worden en door het validatie-instituut beoordeeld worden.

Taxatie huis Rotterdam - West

Een makelaar als taxateur

Voordat je een taxateur inschakelt, moet je op een aantal zaken letten om misstappen te voorkomen. Het is belangrijk dat de ingeschakelde taxateur niet jouw aankoop of verkoopmakelaar is. De reden hiervan is simpel – hij is niet objectief genoeg, de taxateur moet onafhankelijk zijn. Daarom adviseren wij jou om een tweede, of derde deskundige makelaar met de juiste kennis en ervaring in te schakelen. Dit om te voorkomen dat er een oneerlijke taxatie wordt uitgevoerd. 

Taxatie van je woning in Rotterdam

Als taxateur kan Dupont Makelaars je bij de taxatie van je huis helpen. Met onze jarenlange ervaring hebben wij talloze woningen in Rotterdam-West getaxeerd. Binnen 1 week levert Dupont het door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) goedgekeurde taxatierapport. Wil je meer informatie ontvangen over de taxatie van jouw huis in Rotterdam-West? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje. Onze taxateurs staan voor jou klaar. 

 

Funda beoordelingen


Angela Verhaaf

Register Makelaar /
Register Taxateur

Angela
Meest gestelde
vragen
elk huis
een gratis
digitale
brochure
Scherpe
onderhandelaar
Regelmatig
open huizen dagen
Hoge ranking
op Funda
Gratis
professionele
360° foto's

Robert van Dop

Directeur

Robert van Dop
Makelaar met
vele plussen

Maak een afspraak