Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Taxatie huis Rotterdam

 

Taxatie huis Rotterdam

Huis in Rotterdam laten taxeren

Heb je de koopovereenkomst ondertekend en wil je een hypotheek afsluiten? Dan is het belangrijk om een taxatie van je huis te laten doen. Om de hoogte van de hypotheek te kunnen bepalen wilt de geldverstrekker weten wat de waarde is van de woning.  Dat is ook de reden waarom de taxatie van je huis in Rotterdam verplicht is. De hoogte van jouw hypotheek is namelijk afhankelijk van meerdere factoren, zowel je inkomen als de waarde van de woning. 

Inschakelen van een taxateur

Bij het inschakelen van een  taxateur moet je op een aantal aspecten op letten. De taxateur mag niet jouw verkoop- of aankoopmakelaar zijn, omdat hij/zij niet objectief genoeg is. Dat is dan ook de reden waarom er een derde makelaar ingeschakeld moet worden. Daarnaast is het belangrijk dat de taxateur over kennis beschikt van de lokale huizenmarkt. Tevens worden er verschillende eisen door verschillende geldverstrekkers opgesteld. Daarom is het van belang om bij jouw hypotheekverstrekker  de taxatie-eisen op te vragen. Op deze manier wordt het taxatierapport zorgeloos geaccepteerd. 

Taxatie huis Rotterdam

Dupont Makelaars als taxateur

Wij zijn niet alleen makelaars, maar ook taxateurs. Het taxatierapport wordt dan ook door onze ervaren taxateurs opgesteld. Elke NVM-taxateur moet deelnemen aan periodieke educatie en de certificatie behalen. Zo leveren wij taxatierapporten welke voldoen aan de eisen van het NWWI. Dit scheelt tijd en komt het aan of verkoopproces ten goede.

Taxatie van je woning in Rotterdam

Wil je de marktwaarde van jouw huis weten voor het verkrijgen van een hypotheek? Dupont Makelaars kan je hierbij helpen. Als ervaren taxateur hebben wij al veel klanten geholpen met de taxatie van hun Rotterdamse woning. Heb je wellicht vragen over het taxeren van je huis in Rotterdam? Neem gerust contact op met ons kantoor. Geeft ons een belletje of stuur een e-mail. Bij ons staat de deur altijd open. 

 

Funda beoordelingen


Angela Verhaaf

Register Makelaar /
Register Taxateur

Angela
Meest gestelde
vragen
elk huis
een gratis
digitale
brochure
Scherpe
onderhandelaar
Regelmatig
open huizen dagen
Hoge ranking
op Funda
Gratis
professionele
360° foto's

Robert van Dop

Directeur

Robert van Dop
Makelaar met
vele plussen

Maak een afspraak