Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Wonen in Schiedam

Wonen in Schiedam
Graag vertellen wij u in een paar woorden waarom Schiedam zo'n geweldige plek is om te wonen

Een uitstekende ligging, dus goed bereikbaar

Schiedam heeft een zeer uitgebreid aanbod van woningen? Zo heb je de mogelijkheid om in het historisch cenrum te wonen, maar ook zijn er volop studentenhuizen, jaren 30 woningen en nieuwbouw. In Schiedam vind je altijd wel een huis dat bij je past, zowel koop -als huur. En daarnaast zit je binnen 5 minuten in het centrum van Rotterdam.

Faciliteiten in Schiedam

Schiedam heeft alle faciliteiten zoals een volwaardige stad nodig heeft. Denk aan een zwembad, goede scholen, speeltuinen, een groot winkelcentrum in de historische stad. Voor jong en oud dus. Daarbij zijn door het jaar heen vele evenementen te beleven in het weekend en vrijedagen. In juni is er het Nederlands Jeneverfestival, in september het Bonte Koe Chocolade festival en in november het Suikerzoet Filmfestival≥ Verder kun je het hele jaar door ontdekken hoe de grootste historische molens van de wereld werken, is er een mooie programmering in Theater aan de Schie en zijn er films in Wenneker Cinema. Dit jaar opent ook nog eens Euroscoop Schiedam zijn deuren.

Dupont, u ervaren NVM Makelaar in Schiedam

Al velen jaren in Dupont de best verkopend makelaar in Schiedam. Wij kennen vrijwel iedere woning in Schiedam en wij kunnen u dus het best informeren over de beste strategie voor de verkoop (en aankoop) van uw woning. Niet alleen in Schiedam, maar ook in Rotterdam.

Meer weten? Neem dan snel contact met ons op

Maak een afspraak