Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Makelaar Rotterdam-West

 

Makelaar Rotterdam-West

Dupont, al 40 jaar makelaar in Rotterdam - West

Rotterdam is booming, zeker sinds de stad in de toplijsten staat van 'places to visit'. Ook het westelijke gedeelte van Rotterdam plukt hier zijn vruchten van. Rotterdam-West wordt begrenst door de spoorlijn Rotterdam-Schiedam aan de noordzijde, Westersingel/Kruisplein aan de oostzijde, de Nieuwe Maas aan de zuidzijde en de gemeente Schiedam in het westen. Doordat een gedeelte in de Tweede Wereldoorlog niet gebombardeerd is, kenmerkt een gedeelte van Rotterdam-West zich door de historische uitstraling. Dit staat in contrast met het modernere stadscentrum. 

Woningen verkopen met een Rotterdamse aanpak

100 jaar geleden al, stonden de eerste tekoopborden van Dupont Makelaar al in de voortuinen van de wijken Oud-Mathenesse, Nieuw Mathenesse, Witte Dorp, Spangen, Tussendijken en Bospolder. En met succes: ze zijn niet meer uit Rotterdam - West weggeweest! Dit heeft er dan vooral ook mee te maken dat onze makelaars Robert, Bep, Quint, Frank en Angela pas met een tevreden gevoel de verkoop afronden, wanneer de opdrachtgevers dat ook zijn. Waardering voor het werk is dan ook de makelaarsbeoordeling van een 8.3 door de opdrachtgevers op Funda. 

Makelaar Rotterdam-West

Wij hebben alles in huis. Ontdek onze full-service aanpak

Omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteiten kun je onze service 3 maanden gratis uitproberen. Lukt het ons niet om binnen 3 maanden het verkoop traject af te ronden, is het mogelijk om de dienst op no-cure-no-pay basis voort te zetten. Daarbij is er ook de optie om na 3 maanden de opdracht zonder kosten te beëindigen

  • Sinds 1920 actief op de Rotterdamse en Schiedamse huizenmarkt
  • Uitgebreid zoekersbestand in de regio Rotterdam - West
  • Wij kennen de Rotterdamse buurten en woningmarkt als geen ander
  • Beoordeeld met een 8.3 op Funda

Gecertificeerd NVM Makelaar 

Dupont Makelaar staat graag voor je klaar. Ons team bestaat uit gediplomeerde makelaars met ruime kennis van de woningmarkt in Rotterdam-West. Daarnaast zijn wij ook actief in Schiedam en hebben we door de jaren heen al vele inwoners aan een nieuwe woning geholpen. Persoonlijkheid staat bij ons hoog op ons lijstje en dat uit zich ook in onze aanpak. 

Tijdens een eerste kennismaking maken we graag een inventarisatie van je persoonlijke situatie waarop we de verkoopstrategie baseren. We gaan graag met je om tafel! 

Wil jij ook kennismaken met een makelaar die een bewezen effectieve verkoopstrategie hanteert? Neem gerust contact op.

 

Funda beoordelingen


Angela Verhaaf

Register Makelaar /
Register Taxateur

Angela
Meest gestelde
vragen
elk huis
een gratis
digitale
brochure
Scherpe
onderhandelaar
Regelmatig
open huizen dagen
Hoge ranking
op Funda
Gratis
professionele
360° foto's

Robert van Dop

Directeur

Robert van Dop
Makelaar met
vele plussen

Maak een afspraak