Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Makelaar Rotterdam

 

Makelaar Rotterdam

Dupont, al 40 jaar makelaar in Rotterdam

Rotterdam zit in de lift, zeker sinds de stad in de toplijsten staat van 'places to visit'. Toeristen weten de stad steeds beter te vinden, en de nieuwe architectonische hoogstandjes schieten steeds sneller uit de grond. Bovendien verkiezen steeds meer jonge gezinnen de stad boven de randgemeenten. Kortom, de stad bloeit op en daar kun jij ook de vruchten van plukken. Niet alleen wordt Rotterdam steeds bruisender als woonplaats, maar een woning in Rotterdam is ook een goede investering door de stijgende grond- en huizenprijzen.

Woningen verkopen met een Rotterdamse aanpak

Voor een goede koop of verkoop is het belangrijk dat jouw makelaar Rotterdam kent, en Dupont Makelaar sluit naadloos aan bij deze beschrijving. 100 jaar geleden stonden de eerste ‘te koop’-borden van Dupont Makelaar al in de voortuinen van de wijken Oud-Mathenesse, Nieuw Mathenesse, Witte Dorp, Spangen, Tussendijken en Bospolder. En met succes: ze zijn niet meer uit Rotterdam weggeweest! Dit heeft er vooral mee te maken dat onze gedreven makelaars Robert, Bep, Quint, Frank en Angela pas met een tevreden gevoel de koop of verkoop afronden, wanneer de opdrachtgevers dat ook zijn. Het moge duidelijk zijn dat deze manier van werken de waardering geniet van onze klanten, getuige onze makelaarsbeoordeling van 8.3 op Funda.

Makelaar Rotterdam

Gecertificeerd NVM Makelaar in Rotterdam

Dupont Makelaar staat graag voor je klaar. Ons team bestaat uit gediplomeerde NVM makelaars met ruime kennis van de Rotterdamse woningmarkt. Daarnaast zijn wij ook actief in Schiedam en hebben we door de jaren heen al vele mensen blij kunnen maken met een prachtige nieuwe woning. Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel en dat wordt vanzelf duidelijk uit onze aanpak.

Tijdens een eerste kennismaking maken we graag een inventarisatie van je persoonlijke situatie waarop we de verkoopstrategie baseren. We gaan als jouw makelaar Rotterdam graag met je om tafel!

Wij hebben alles in huis. Ontdek onze full-service aanpak

Omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteiten kun je onze service 3 maanden gratis uitproberen. Lukt het ons niet om binnen 3 maanden het verkooptraject af te ronden, is het mogelijk om de dienst op no-cure-no-pay basis voort te zetten. Daarbij is er ook de optie om na 3 maanden de opdracht zonder kosten te beëindigen.

  • Sinds 1920 actief op de Rotterdamse en Schiedamse huizenmarkt
  • Uitgebreid zoekersbestand in de regio Rotterdam
  • Wij kennen de Rotterdamse buurten en woningmarkt als geen ander
  • Beoordeeld met een 8.3 op Funda

Wil jij ook kennismaken met een makelaar in Rotterdam die een bewezen effectieve verkoopstrategie hanteert? Neem gerust contact op.

 

Funda beoordelingen


Angela Verhaaf

Register Makelaar /
Register Taxateur

Angela
Meest gestelde
vragen
elk huis
een gratis
digitale
brochure
Scherpe
onderhandelaar
Regelmatig
open huizen dagen
Hoge ranking
op Funda
Gratis
professionele
360° foto's

Robert van Dop

Directeur

Robert van Dop
Makelaar met
vele plussen

Maak een afspraak