Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Johan Braakensiekstraat 48
3119 NL SCHIEDAM

verkocht

Wat een prachtig appartement! Modern en sfeervol ingericht nieuwbouw appartement INCLUSIEF privé parkeerplaats, gelegen nabij station Schiedam Centrum. De woning ligt op de vijfde verdieping van het appartementencomplex van het in 2023 opgeleverde nieuwbouwproject 'BovenMeester' en is zo te betrekken. GASLOOS en energiezuinig, vrijwel geheel zelfvoorzienend door de aanwezigheid van een warmtepomp. Het appartement is voorzien van 2 slaapkamers, luxe keuken en badkamer, heerlijk riant balkon van ca. 40m² gelegen op het zuiden, inpandige bergruimte en een eigen berging gelegen in de onderbouw.

Het appartement is zeer centraal gelegen aan de rand van het historische centrum van Schiedam. Station Schiedam Centrum met o.a. trein, metro en tram bevinden zich op 10 minuten loopafstand. Daarnaast bent u met de auto zo op de A20 en de A4 richting Hoek van Holland, Den Haag of Rotterdam. De woonwijk is voorzien van groene speelveldjes en speeltuinen waar kinderen veilig kunnen spelen. Diverse scholen, winkels, de bioscoop, het theater en wandel- en fietsroutes zijn in de directe nabijheid te vinden.

Indeling

Begane grond
Entree met in de hal de brievenbussen, bellentableau, intercom, trappenhuis en de lift. De bergingen, parkeerplaatsen en gezamenlijke fietsenstalling zijn vanuit de centrale hal te bereiken.

Vijfde verdieping
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Heerlijk ruime woonkamer voorzien van hoge raampartijen wat voor veel lichtinval zorgt. De woonkamer geeft middels openslaande deuren toegang tot het riante balkon van ca. 40m² gelegen op het zuiden. Een deel van het balkon kan je middels glazen schuifelementen winddicht maken. Het balkon is gelegen rondom het appartement, je hebt een mooi uitzicht over het centrum van Schiedam en een gedeelte van Rotterdam. De open keuken is gesitueerd aan de woonkamer. Deze is voorzien van een modern aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur: 4-zones inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap, combi-oven, vaatwasser met comfort lift en een koel-vriescombinatie.

De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met spiegel, inloopdouche, badkamerkast en een elektrische radiator. Separaat bevindt zich in de hal de toiletruimte. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, welke zijn gelegen aan de achterzijde en zijkant van het appartement. Beide slaapkamers zijn van ruim formaat, waar de laatste slaapkamer ook toegang geeft middels openslaande deuren naar het balkon. De technische ruimte is vanuit de hal bereikbaar, hier bevindt zich de aansluiting van wasmachine en droger, warmtepomp en de unit de vloerverwarming/koeling en de unit van het warmte terugwin installatie. Het gehele appartement is voorzien van hoogwaardige kunststof kozijnen met triple beglazing en een nette PVC vloer met vloerverwarming en vloerkoeling. Daarnaast is het mogelijk om per kamer apart te verwarmen: de temperatuur is in elke ruimte afzonderlijk in te stellen. U verwarmt daar waar de warmte nodig is en bespaart in de rest van uw woning veel energie.

Berging
De woning beschikt over een eigen berging gelegen op de begane grond.

Afmetingen
Voor de afmetingen van de diverse vertrekken verwijzen wij u naar de plattegronden.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 2023
- Energielabel A+++
- Gelegen op eigen grond
- INCLUSIEF eigen privé parkeerplaats en berging
- Maandelijkse bijdrage voor de VvE bedraagt € 161,01 (appartement € 146,86 en parkeerplaats € 14,15)
- De woning is GASLOOS en energiezuinig
- Warmtepomp en WTW installatie aanwezig
- Gehele woning voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling
- Voorzien van triple beglazing (HR+++) in hoogwaardige kunststof kozijnen
- Glasvezelkabel aanwezig
- Gezamenlijke fietsenstalling gelegen bij de parkeerplaatsen
- Woningborgcertificaat beschikbaar: alle garanties gaan over op nieuwe eigenaar
- Oplevering eind april 2024

Dupont behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bod.

Na een bezichtiging krijgt u desgewenst toegang tot het Move dossier. Daarin treft u informatie aan over mogelijke extra clausules t.b.v. de koopovereenkomst.

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

VvE checklist

Inschrijving KVK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (127,00 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
5
Kwaliteit
luxe
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2023
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Dak
plat dak
Keurmerken
Woningborg Garantiecertificaat
Voorzieningen
tv kabel en lift
Isolatie
volledig geïsoleerd

Energie

Warm water
elektrische boiler eigendom

Bergruimte

Parkeergelegenheid
betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging
box

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk en open ligging

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
83 m²
Buitenruimte oppervlakte
41 m²
Johan Braakensiekstraat 48, SCHIEDAM

Meer weten over Johan Braakensiekstraat 48 in SCHIEDAM?