Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Gerrit Verboonstraat 62
3111 AA SCHIEDAM

verkocht

Eén van de pareltjes van Schiedam! In het hart van het centrum, gelegen op de derde verdieping van de voormalige HAV-bank van architect Dudok, vindt u dit royale 3-kamerappartement. Kenmerkend is de combinatie van de strakke afwerking en de prachtige authentieke details van vroeger zoals de stalen kozijnen en de travertin vensterbanken. Het appartement beschikt over een royale woonkamer, een luxe keuken, 2 ruime slaapkamers en een nette badkamer met separaat toilet. Het balkon is op het zuidwesten gelegen, waardoor u de gehele dag van de zon kunt genieten. Beschikt over een eigen parkeerplaats op het binnenterrein, separaat te koop voor € 17.500,- k.k.
In 1997 werd het bankgebouw tot appartementencomplex verbouwd, waarbij de markante uitstraling bewaard is gebleven en waar bijvoorbeeld het met marmer afgewerkte trappenhuis nog geheel origineel is. Door de centrale ligging zijn alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik. Het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand van de woning en met de auto bent u binnen 5 minuten op de snelwegen (A20/A4) en binnen 10 minuten in het centrum van Rotterdam.

Indeling

Begane grond
Afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen. Toegang tot het trappenhuis, lift en kelderbergingen.

Derde verdieping
Voordeur gelegen aan het eind van de galerij, wat betekent: geen passanten!
Entree in ruime ontvangsthal. In de gang vindt u de toiletruimte met fonteintje, berging/washok, de meterkast en toegang tot alle vertrekken. Het gehele appartement is voorzien van glad gestucte wanden, stalen kozijnen met dubbele beglazing en een prachtig gerookte, grijs geoliede, eiken houten lamelvloer. De woonkamer beschikt over hoge plafonds en biedt uitzicht over de Tuinlaan en 'De Plantage' - het oudste stadspark van Nederland. Vanuit de woonkamer toegang tot het balkon, gelegen op het zuidwesten. De keuken staat in directe verbinding met de woonkamer en beschikt over hoogglans witte keukenkasten, een kunststof werkblad en diverse apparatuur waaronder een 5-pits gaskookplaat met wokbrander, RVS-afzuigkap, combi-stoomoven, vaatwasser, koelkast en een vriezer. De twee slaapkamers zijn gelegen aan de rustige achterzijde en zijn respectievelijk 16.5 & 11 m² groot, waarvan de kleinere beschikt over een vaste kastenwand met inbouwspots. De badkamer is voorzien van een bad-/douchecombinatie, wastafel met dubbele spoelbak en een designradiator.

Afmetingen
Voor de afmetingen van de diverse vertrekken verwijzen wij u naar de plattegronden.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1935
- Gelegen op eigen grond
- Betreft een Rijksmonument
- Geheel voorzien van stalen kozijnen met dubbele beglazing
- Verwarming & warm water middels cv-combiketel (Intergas 2021)
- Meterkast met 4 groepen + aardlekschakelaar
- Glasvezelkabel aanwezig
- Beschikt over een eigen parkeerplaats op het binnenterrein, separaat te koop voor € 17.500,- k.k
- Kelderbox gelegen in de onderbouw
- Actieve VvE, bijdrage € 242,57 per maand incl. parkeerplaats à € 23.20 en berging € 10,55
- Oplevering in overleg

Dupont behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bod.

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

VvE checklist

Inschrijving KVK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (127,00 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Dak
plat dak
Bijzonderheden
monumentaal pand
Voorzieningen
mechanische ventilatie
Isolatie
dubbel glas

Energie

Warm water
c.v.-ketel

Bergruimte

Parkeergelegenheid
betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging
box

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan park, in centrum en in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
98 m²
Buitenruimte oppervlakte
6 m²
Gerrit Verboonstraat 62, SCHIEDAM

Meer weten over Gerrit Verboonstraat 62 in SCHIEDAM?