Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Basilicumveld 8
3124 CA SCHIEDAM

verkocht

In de kindvriendelijke wijk 'De Velden' is deze gezellige 5-kamer eengezinswoning gelegen. De woning beschikt over een woonkamer met halfopen keuken en 4 slaapkamers Op eigen terrein parkeergelegenheid voor 1 auto, voortuin en een ruime achtertuin. De woning is centraal gelegen met diverse voorzieningen op een steenworp afstand zoals scholen, sportfaciliteiten, het winkelcentrum Hof van Spaland, openbaar vervoer (tram en bus) en diverse
uitvalswegen. In de directe nabijheid ligt natuur- en recreatiegebied “Midden Delfland” waar je heerlijk kan wandelen en fietsen.

Indeling

Begane grond
Entree, hal met ruime fietsenberging met wasmachine-/droger aansluiting, toiletruimte, meterkast, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De begane grond is geheel voorzien van grindvloer. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een crèmekleurig front en een kunststof werkblad. Uiteraard heeft u de beschikking over diverse inbouwapparatuur zoals een 4 pits gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en een koelkast.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het noorden, keurig aangelegd en is voorzien van sierbestrating en een diversiteit aan groen. Tevens is de tuin te bereiken via een achterom en voorzien van achterom.

Eerste verdieping
Overloop met vaste kast en toegang tot twee ruime slaapkamers van ca. 15 en 9 m². Eventueel is de grote slaapkamer op te splitsen in twee kleinere slaapkamers. Tevens vindt u hier de nette badkamer, welke is voorzien van een riant ligbad, douchehoek, tweede toilet en een fraai wastafelmeubel.

Tweede verdieping
Overloop met vaste kast met opstelplaats van de cv-combiketel, unie van de mechanische ventilatie en 2e aansluiting voor de wasmachine en droger. Daarnaast vindt u hier nog twee slaapkamers van 12 en 11 m², een met een dakkapel en een met dakraam.

Afmetingen
Voor de afmetingen van de diverse vertrekken verwijzen wij u naar de plattegronden.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1992
- Gelegen op erfpachtgrond, afgekocht tot 01-12-2041
- Geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
- Verwarming & warm water middels cv.-combiketel Intergas (lease € 33,50 per maand)
- Vloerverwarming op de begane grond aanwezig
- Meterkast met 7 groepen + aardlekschakelaar
- Glasvezelkabel aanwezig
- Parkeergelegenheid op eigen erf
- Oplevering in overleg

Dupont behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bod.

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1992
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en dakraam

Energie

Energielabel
B
Warm water
c.v.-ketel

Bergruimte

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
achtertuin met een oppervlakte van 53 m² en is gelegen op het noorden

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
111 m²
Perceeloppervlakte
128 m²
Inhoud
373 m³
Buitenruimte oppervlakte
7 m²
Basilicumveld 8, SCHIEDAM

Meer weten over Basilicumveld 8 in SCHIEDAM?