Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Molensingel 61
3121 VK SCHIEDAM

verkocht

Op zoek naar een sfeervolle eengezinswoning, gelegen aan het water op eigen grond in de populaire woonwijk Tuindorp? Kom dan snel een kijkje nemen in deze leuke tussenwoning! De woning beschikt over een fijne woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, een nette badkamer en een ruime achtertuin gelegen op het oosten met achterom.

De groene wijk is van alle gemakken voorzien: winkelcentrum Hof van Spaland en de winkels aan de Laan van Bol'es zijn op loopafstand. Het Prinses Beatrixpark, scholen, kinderopvang zijn in de directe nabijheid en ook sportieve voorzieningen zoals een fitnesscentrum, een zwembad en een Thermen-locatie liggen net om de hoek. Daarnaast is er een goede bereikbaarheid, de oprit van rijkswegen A4 en A20 is zeer dichtbij en het openbaar vervoer, tram en bus, is op 2 minuten lopen.

Indeling

Begane grond
Voortuin. Entree, hal, toiletruimte, trapkast met meterkast en toegang tot de woonkamer, open keuken en trap naar de eerste verdieping. Ruime doorzonwoonkamer voorzien van een laminaatvloer. De open keuken is in 2022 nieuw geplaatst en voorzien van diverse onder- en bovenkasten en inbouwapparatuur zoals 5-zone inductiekookplaat, combi-oven, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast en een aparte vriezer. De keuken biedt toegang tot de achtertuin.

Achtertuin
Heerlijke achtertuin, voorzien van sierbestrating en groen. De achtertuin geeft toegang tot de stenen berging, hier bevindt zich de opstelplaats van de cv-combiketel en aansluiting voor de wasmachine. Separaat bevindt zich een overkapping welke in 2021 is geplaatst, waar je gezellig met zijn allen buiten kunt zitten. Tevens bevindt zich daarnaast nog een houten berging voorzien van elektra.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, de tweede en derde slaapkamer zijn gelegen aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een douche en wastafelmeubel met spiegelkast. Daarnaast beschikt de overloop over toegang tot een vliering waar je genoeg ruimte hebt om al je spullen op te bergen.

Afmetingen
Voor de afmetingen van de diverse vertrekken verwijzen wij u naar de plattegronden.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1951
- Energielabel C
- Gelegen op eigen grond
- Verwarming en warm water middels cv-combiketel (Remeha, 2016)
- Meterkast met 11 groepen en aardlekschakelaar
- Glasvezelkabel aanwezig
- Begane grond voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing
- Eerste verdieping voorzien van kunststof kozijnen en HR++ dubbele beglazing
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Oplevering voorkeur januari 2024

Dupont behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bod.

Na een bezichtiging krijgt u desgewenst toegang tot het Move dossier. Daarin treft u informatie aan over mogelijke extra clausules t.b.v. de koopovereenkomst.

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1951
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie en tv kabel
Isolatie
dubbel glas

Energie

Energielabel
C
Warm water
c.v.-ketel

Bergruimte

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
achtertuin met een oppervlakte van 26 m² en is gelegen op het oosten

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
76 m²
Perceeloppervlakte
116 m²
Inhoud
291 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
3 m²
Buitenruimte oppervlakte
6 m²
Molensingel 61, SCHIEDAM

Meer weten over Molensingel 61 in SCHIEDAM?