Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Broersvest 104
3112 DG SCHIEDAM

verkocht

Wij bieden u een centraal gelegen 3-kamer top appartement in het hart van het historisch centrum van Schiedam aan. Het appartement is gelegen op de bovenste etage en beschikt over een ruime woonkamer met veel lichtinval, open keuken, nette badkamer, twee slaapkamers, een gezellige loggia met uitzicht over Schiedam en EEN EIGEN GARAGEBOX in de onderbouw. Het appartement maakt onderdeel uit van een goed onderhouden appartementencomplex gebouwd in 1995, voorzien van een lift en heeft een actieve vereniging van eigenaars.

De ligging is ideaal, op loopafstand van het centrum van Schiedam met haar historische binnenstad, een theater, stedelijk musea, diverse winkels en horeca gelegenheden. Tevens zijn Rotterdam, Delft en Den Haag goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Indeling

Begane grond
Afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, intercom, trappenhuis, lift en toegang tot de garageboxen en parkeerplaatsen in de onderbouw.

Vierde verdieping
Entree, tochtportaal, hal met meterkast en toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkamer voorzien van veel lichtinval vanwege de grote raampartijen met uitzicht over Schiedam. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de loggia waar u heerlijk kunt zitten en genieten van de binnenstad. De open keuken beschikt over diverse onder- en bovenkasten en inbouwapparatuur, zoals 5-pits gaskookplaat inclusief wok brander, afzuigkap, vaatwasser en een combi-oven. Tevens heeft u toegang tot de bijkeuken/berging waar zich extra opbergruimte bevindt. De badkamer beschikt over van een inloopdouche, een wastafelmeubel met spiegelkast en aansluiting voor de wasmachine. Separaat bevindt zich de toiletruimte en een vaste kast waarin de opstelplaats van de cv-combiketel zich bevindt. Beide slaapkamers van ca. 13 m² en 10 m² groot zijn gelegen aan de rustige galerijzijde van de woning.

Garagebox
Onder het appartementencomplex bevindt zich een ruime garagebox in de afgesloten parkeergarage. Erg praktisch en veilig voor het stallen van de auto, fietsen of te gebruiken als berging. De garage is zowel via de trap als de lift te bereiken.

Afmetingen
Voor de afmetingen van de diverse vertrekken verwijzen wij u naar de plattegronden.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1995
- Energielabel B
- Gelegen op erfpachtgrond, afgekocht tot 1 mei 2044
- Recht van erfpacht eindigend op 30 april 2093
- Maandelijkse VvE bijdrage € 259,22 per maand
- Geheel voorzien van houten kozijnen en HR-glas
- Verwarming en warm water middels cv-combiketel (Bosch 2008)
- Meterkast met 3 groepen + aardlekschakelaars
- Glasvezelkabel aanwezig
- Voorzien van een eigen garagebox in de onderbouw
- Niet-zelfbewoningsclausule en opkoopbescherming van toepassing
- Oplevering per direct

Dupont behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bod.

Na een bezichtiging krijgt u desgewenst toegang tot het Move dossier. Daarin treft u informatie aan over mogelijke extra clausules t.b.v. de koopovereenkomst.

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

VvE checklist

Inschrijving KVK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja (127,00 per maand)
Reservefonds aanwezig
Ja
Onderhoudsplan
Ja
Opstalverzekering
Ja

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Dak
plat dak
Voorzieningen
mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Energielabel
B
Warm water
c.v.-ketel

Bergruimte

Parkeergelegenheid
betaald parkeren en parkeervergunningen

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan drukke weg, in centrum en vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
97 m²
Broersvest 104, SCHIEDAM

Meer weten over Broersvest 104 in SCHIEDAM?