Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Officierenpad 19
3119 DN SCHIEDAM

verkocht

Ruime en goed onderhouden 5-kamer hoek eengezinswoning, onderdeel uitmakende van een kleinschalig in 2012 nieuw opgeleverd project. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, nette badkamer, maar liefst 4 slaapkamers en een verzorgde achtertuin gelegen op het oosten. Tevens is de woning voorzien van 11 zonnepanelen en heeft een goede isolatie.

De woning is gunstig gesitueerd in de directe nabijheid van het centrum van Schiedam. Ook diverse uitvalswegen zijn in directe omgeving aanwezig. Het stadscentrum van Schiedam met haar historische binnenstad, een theater, stedelijk musea en diverse horeca gelegenheden liggen op 10 minuten loopafstand.

Indeling

Begane grond
Entree, hal, meterkast, toiletruimte en toegang tot de woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping. Ruime woonkamer voorzien van een schuifpui met uitzicht op de serre en achtertuin, wat zorgt voor een prettige lichtinval. De open keuken is gesitueerd aan de voorzijde en is voorzien van diverse onder- en bovenkasten en inbouwapparatuur, zoals koel-vriescombinatie, 5-pits gaskookplaat inclusief wok brander, afzuigkap, vaatwasser en een combi-oven. De woonkamer is voorzien van een nette tegelvloer met vloerverwarming.

Achtertuin
Vanuit de woonkamer stap je de ruime serre binnen, een fijne plek waar je met je gezin van kan genieten. De betegelde achtertuin is gelegen op het oosten. Daarnaast is er berging voorzien van elektra en een achterom aanwezig.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De eerste en tweede slaapkamer zijn gelegen aan de achterzijde van de woning, de derde slaapkamer aan de voorzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer, hardhouten kozijnen en dubbele beglazing. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafelmeubel met spiegel met verlichting en vloerverwarming.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot de vierde slaapkamer. De slaapkamers is voorzien van een laminaatvloer en beschikt over een dakraam en een dakkapel wat zorgt voor meer ruimte en lichtinval. De dakkapel is voorzien van elektrische rolluiken. Tevens is er extra opbergruimte beschikbaar achter de knieschotten aan weerszijden van de slaapkamer. De overloop is voorzien van de opstelplaats van de cv-combiketel, aansluiting voor wasmachine en droger, unit van de mechanische ventilatie en de unit van de zonnepanelen.

Afmetingen
Voor de afmetingen van de diverse vertrekken verwijzen wij u naar de plattegronden.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 2012
- Energielabel A
- Gelegen op eigen grond
- Voorzien van 11 zonnepanelen
- Woonkamer en badkamer voorzien van vloerverwarming
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing
- Meterkast met 7 groepen en 2 aardlekschakelaars
- Glasvezelkabel aanwezig
- Verwarming en warmwater middels cv-combiketel (Intergas 2012)
- Oplevering 1 november 2023

Dupont behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bod.

Na een bezichtiging krijgt u desgewenst toegang tot het Move dossier. Daarin treft u informatie aan over mogelijke extra clausules t.b.v. de koopovereenkomst.

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, rolluiken, tv kabel en schuifpui
Isolatie
dubbel glas en volledig geïsoleerd

Energie

Energielabel
A
Warm water
c.v.-ketel

Bergruimte

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
achtertuin met een oppervlakte van 46 m² en is gelegen op het oosten

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²
Perceeloppervlakte
135 m²
Inhoud
496 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
16 m²
Officierenpad 19, SCHIEDAM

Meer weten over Officierenpad 19 in SCHIEDAM?