Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Huis verkopen Rotterdam-West

 

Huis verkopen Rotterdam-West

Het verkopen van je woning in Rotterdam - West

De verkoop van een woning is op zijn zachtst gezegd geen alledaagse bezigheid. Van start tot verkoop komt er heel wat kijken en Dupont Makelaars kan u hierbij helpen. Met ons kantoor, gevestigd aan de rand van Rotterdam - West en Schiedam bedienen wij beide markten en kennen we deze buurten als geen ander. We draaien al een tijdje mee, en intussen hebben we al veel woningen en appartementen in Rotterdam-West voorzien van een mooie rode verkochtsticker.

Typisch Rotterdam, het historische Westen. 

Rotterdam-West wordt begrenst door de spoorlijn Rotterdam-Schiedam aan de noordzijde, Westersingel/Kruisplein aan de oostzijde, de Nieuwe Maas aan de zuidzijde en de gemeente Schiedam in het westen. Rotterdam is booming, zeker sinds de stad in de toplijsten staat van 'places to visit'. Ook het westelijke gedeelte van Rotterdam plukt hier zijn vruchten van. Doordat een gedeelte in de Tweede Wereldoorlog niet gebombardeerd is, kenmerkt een gedeelte van Rotterdam -West zich door de historische uitstraling. Dit staat in contrast met het modernere stadscentrum. 

Huis verkopen Rotterdam-West

Wat kun je van een erkende makelaar verwachten?

Dupont Makelaars hanteert een effectieve verkoopstrategie voor het verkopen van jouw huis. Wij combinereren de kennis van deze franchise met onze eigen lokale kennis en persoonlijke aanpak. Innovatie, persoonlijk contact en kwaliteit zijn onze kernpunten. Door innovatief denken en altijd een persoonlijke benadering te zoeken komen we tot een passende ondersteuning bij de verkoop van je woning. En dat zien we terug in de tevredenheid van onze klanten. Ons makelaarskantoor is door onze klanten met een 8.3 beoordeeld op Funda.

Je woning verkopen, zelf regelen of via een makelaar?

Stel je hebt plannen om je woning te verkopen. Bij het verkopen van een huis of appartement zijn er een aantal mogelijkheden. Een van de opties is om je woning zelf te verkopen en we kunnen ons de overweging voorstellen. In de werkelijkheid moet je rekening houden met verschillende zaken en valkuilen. Omdat wij overtuigd zijn van onze full-service kun je ons 3 maanden gratis uitproberen. Lukt het ons niet om binnen 3 maanden het verkoop traject af te ronden, is het mogelijk om de dienst op no-cure-no-pay basis voort te zetten. Daarbij is er ook de optie om na 3 maanden de opdracht zonder kosten te beëindigen.

In een welkomgesprek krijg je van ons advies over alle belangrijke zaken en bieden we jou de volledige begeleiding tijdens de verkoop van je huis. Tijdens het hele proces wordt je door onze ervaren en deskundige makelaars zorgvuldig ondersteund. Van waardebepaling tot eerste bezichtiging, tot onderhandelingen en de ondertekening van de overeenkomst. Wij willen jou zo veel mogelijk ontlasten tijdens de verkoop van je woning.

Dupont Makelaars zorgt dat je woning of appartement in Rotterdam-West goed verkocht gaat worden. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op

 

Funda beoordelingen


Angela Verhaaf

Register Makelaar /
Register Taxateur

Angela
Meest gestelde
vragen
elk huis
een gratis
digitale
brochure
Scherpe
onderhandelaar
Regelmatig
open huizen dagen
Hoge ranking
op Funda
Gratis
professionele
360° foto's

Robert van Dop

Directeur

Robert van Dop
Makelaar met
vele plussen

Maak een afspraak