Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Huis kopen Vlaardingen

 

Huis kopen Vlaardingen

Het kopen van een woning in Vlaardingen

In de huidige woningmarkt komt er heel wat kijken bij een huis kopen in Vlaardingen. 'Snel en hoog bieden, dan maken we het meeste kans' - is de gedachtegang die wij vaak zien. De hectiek van de zoektocht zorgt vaak voor overhaaste beslissingen. Wij kunnen je ontzorgen door onze nuchtere kijk op de zaken, kennis van de markt en gestroomlijnde aan- en verkoopprocedures. We kennen de woningmarkt in Vlaardingen op ons duimpje en dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we snel schakelen wanneer dat nodig is.

Ervaren aankoopmakelaar Dupont Makelaars

Dankzij onze ervaren aankoopmakelaars hebben wij al veel klanten succesvol bijgestaan bij de aankoop van hun droomhuis. Persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel, waarbij we de kennis van de franchise combineren met onze eigen lokale kennis en persoonlijke aanpak. Innovatie, persoonlijk contact en kwaliteit zijn onze kernpunten. Door innovatief denken en altijd een persoonlijke benadering te zoeken komen we tot een passende ondersteuning bij de verkoop van je woning.

Huis kopen Vlaardingen

Ondersteuning bij woning aankopen Vlaardingen

Helaas gaat het aankopen van een huis niet zo eenvoudig als het kopen van een brood bij de bakker. Vanwege de krappe markt is het wat lastiger om je droomhuis te vinden. Maak je geen zorgen, want samen met jou bepalen wij wat voor type woning in Vlaardingen of elders in de regio Rotterdam het beste bij jouw situatie past. Zo gaan we mee met de bezichtingen en houden we een nuchtere kijk op de zaken wanneer het écht spannend wordt. Op deze manier voorkomen we overhaaste beslissingen en kun jij binnenkort genieten van je kopje koffie in je droomwoning.

Het moge duidelijk zijn dat deze manier van werken de waardering geniet van onze klanten, getuige onze makelaarsbeoordeling van 8.3 op Funda. Onze ervaren aankoopmakelaars kunnen jou bij de gehele aankoopprocedure ondersteunen. Wij zorgen dat je jouw droomwoning of appartement in Vlaardingen of in de regio Rotterdam in no-time gaat vinden!

Dus, wil je een appartement of een huis kopen in Vlaardingen? Stop dan met twijfelen en schakel Dupont Makelaar als aankoopmakelaar in. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons makelaarskantoor op!

 

Funda beoordelingen


Angela Verhaaf

Register Makelaar /
Register Taxateur

Angela
Meest gestelde
vragen
elk huis
een gratis
digitale
brochure
Scherpe
onderhandelaar
Regelmatig
open huizen dagen
Hoge ranking
op Funda
Gratis
professionele
360° foto's

Robert van Dop

Directeur

Robert van Dop
Makelaar met
vele plussen

Maak een afspraak