Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Huis kopen Schiedam

 

Huis kopen Schiedam

Het kopen van een woning in Schiedam

In de huidige woningmarkt komt er heel wat kijken bij het aankopen van een woning. 'Snel en hoog bieden, dan maken we het meeste kans' - is wat er vaak wordt gedacht. De hectiek van de zoektocht zorgt vaak voor overhaaste beslissingen. Wij kunnen je ontzorgen door een nuchtere kijk op de zaken. Als aankoopmakelaar in Schiedam kennen we de woningmarkt in Schiedam op ons duimpje en dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we snel schakelen wanneer het nodig is. 

Ervaren aankoopmakelaar Dupont Makelaars

Mede dankzij onze ervaren aankoopmakelaars hebben wij veel klanten succesvol geholpen bij de aankoop van hun droomhuis. Persoonlijke benadering staat bij ons centraal, waarbij we de kennis van franchise combineren met onze eigen lokale kennis en persoonlijke aanpak. Innovatie, persoonlijk contact en kwaliteit zijn onze kernpunten. Door innovatief denken en altijd een persoonlijke benadering te zoeken komen we tot een passende ondersteuning bij de verkoop van je woning.

Bovenstaand uit zich in het beoordelingscijfer van onze klanten met een mooie 8.3. Wil je een woning of appartement in Schiedam kopen? Onze ervarende aankoopmakelaars kunnen jou bij het aankopen ondersteunen. Wij begeleiden jou tijdens het hele proces van de aankoop. Wij zorgen dat je jouw droom woning of appartement in Schiedam of in de regio Rotterdam in no-time gaat vinden!

Huis kopen Schiedam

Ondersteuning bij woning aankopen Schiedam

Helaas gaat het aankopen van een huis niet zo eenvoudig als het kopen van een brood bij de bakker. Zeker in deze krappe markt is het wat lastiger om je droomhuis te vinden. Maak je geen zorgen, samen met jou bepalen wij wat voor type woning in Schiedam of in de regio van Rotterdam jou het beste past. We gaan mee met de bezichtingen en houden een nuchtere kijk op de zaken wanneer het écht spannend wordt. Zo voorkomen we overhaaste beslissingen en kun jij binnenkort genieten van je kopje koffie in je nieuwe droomwoning.

Ben je van plan om een huis of een appartement in Schiedam te kopen? Stop met dromen en schakel ons als aankoopmakelaar in. Wil je meer informatie? Neem contact met onze makelaarskantoor op!

 

Funda beoordelingen


Angela Verhaaf

Register Makelaar /
Register Taxateur

Angela
Meest gestelde
vragen
elk huis
een gratis
digitale
brochure
Scherpe
onderhandelaar
Regelmatig
open huizen dagen
Hoge ranking
op Funda
Gratis
professionele
360° foto's

Robert van Dop

Directeur

Robert van Dop
Makelaar met
vele plussen

Maak een afspraak