Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Huis kopen Rotterdam-West

 

Huis kopen Rotterdam-West

Het kopen van een woning in Rotterdam-West

Ervaar je het kopen van een woning of appartement in Rotterdam-West als lastig? Dupont Makelaars kan je bij deze uitdaging helpen. Ons aankoopmakelaars begrijpen de woningmarkt in Rotterdam-West als geen ander. Door de jaren heen hebben wij al veel klanten met succes bijgestaan bij het kopen van een woning in Rotterdam-West. Door onze lange ervaring in de branche zorgen wij voor een vlot en soepel aankoopproces. Gecombineerd met onze persoonlijke benadering zorgt dit ervoor dat onze klanten ons gemiddeld beoordelen met een 8,2. Dat motiveert ons om op dezelfde voet verder te gaan en onze klanten nóg beter van dienst te zijn.

Ervaren aankoopmakelaar Dupont Makelaars

De woningmarkt kent natuurlijk pieken en dalen. Dat is in heel Nederland het geval, maar Rotterdam-West is toch nog een geval apart. Rotterdam als geheel zit in de lift. De stad wordt populairder onder toeristen, en er komen mensen uit de randgemeenten terug richting het centrum. Rotterdam-West is relatief lang achtergebleven, maar deze wijk wordt nu toch steeds vaker herontdekt door potentiële kopers. Mooie panden aan de Heemraadssingel en de Mathenesserlaan zullen waarschijnlijk alleen maar meer waard worden, en vormen dus ook een mooie investering. Een huis kopen in Rotterdam-West is hierdoor een uitdagende klus, maar door het slim te spelen valt er veel te halen.

Of je oog nu op Rotterdam-West is gevallen voor het woonplezier of als een mooie investering, bij Dupont  Makelaars kunnen we je feilloos bijstaan. Door onze grote kennis van zaken en goede lokale netwerk, kunnen we snel schakelen als dat nodig is. Wij gaan de uitdaging in Rotterdam-West graag aan.

Huis aankopen Rotterdam-West

Ondersteuning bij woning aankoop in Rotterdam-West

Een huis kopen in Rotterdam-West is natuurlijk geen simpel proces. Juridische haken en ogen, hypotheken en hoge huizenprijzen kunnen je in eerste instantie afschrikken, maar met onze jarenlange ervaring navigeren wij je met gemak langs de obstakels. Samen komen we tot een scherp en realistisch bod, waarmee je de concurrentie voorblijft maar toch niet teveel betaalt voor wat je krijgt. En daarna? Dan bezit je een prachtige woning in Rotterdam-West. De champagne kan al bijna ontkurkt worden.

Is je oog gevallen op een pand in Rotterdam-West, of moeten we je nog helpen zoeken? Hoe het ook zit, we ondersteunen je graag. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, of geef ons een belletje. We staan je graag te woord en hopen snel van je te horen!

 

Funda beoordelingen


Angela Verhaaf

Register Makelaar /
Register Taxateur

Angela
Meest gestelde
vragen
elk huis
een gratis
digitale
brochure
Scherpe
onderhandelaar
Regelmatig
open huizen dagen
Hoge ranking
op Funda
Gratis
professionele
360° foto's

Robert van Dop

Directeur

Robert van Dop
Makelaar met
vele plussen

Maak een afspraak