Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Huis kopen Rotterdam

 

Huis kopen Rotterdam

Het kopen van een woning in Rotterdam

Wil je een huis kopen in Rotterdam, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dupont Makelaars staat je graag bij in deze belangrijke stap. Ons aankoopmakelaars begrijpen de woningmarkt in Rotterdam als geen ander. In onze lange bestaansgeschiedenis hebben wij al veel klanten blij kunnen maken met de aankoop van een woning in Rotterdam. Wij kunnen het aankoopproces voor je dermate stroomlijnen, dat je grotendeels wordt ontzorgd. Gecombineerd met onze persoonlijke benadering zorgt dit ervoor dat onze klanten ons gemiddeld beoordelen met een 8,3. Dat motiveert ons om op dezelfde voet verder te gaan en onze klanten nóg beter van dienst te zijn.

Ervaren aankoopmakelaar Dupont Makelaars

De woningmarkt kent natuurlijk pieken en dalen. Dat is in heel Nederland het geval, maar Rotterdam is toch nog een geval apart. De stad als geheel zit in de lift. Rotterdam doet het goed in de reisgidsen en lijstjes van bijzondere steden, waardoor het toerisme aantrekt. Bovendien verkiezen steeds meer jonge gezinnen de stad boven de randgemeenten. Kortom, de stad bloeit op. Dit betekent dat ook de grond- en huizenprijzen waarschijnlijk zullen stijgen. In het centrum is dit proces al volop aan de gang en Rotterdam-West is daarbij geen uitzondering. Een huis kopen in Rotterdam is door de groeiende concurrentie een uitdagende klus, maar door het slim te spelen valt er veel te halen.

Of je oog nu op Rotterdam is gevallen voor het woonplezier of als een mooie investering, bij Dupont Makelaars kunnen we je  feilloos bijstaan. Door onze grote kennis van zaken en goede lokale netwerk, kunnen we snel schakelen als dat nodig is, maar weten we ook wanneer een rustige aanpak een betere strategie is. Wij gaan de uitdaging in Rotterdam graag aan. 

Huis aankopen Rotterdam

Ondersteuning bij woning aankopen in Rotterdam

Een huis kopen in Rotterdam is natuurlijk geen simpel proces. Juridische haken en ogen, hypotheken en hoge huizenprijzen kunnen je in eerste instantie afschrikken, maar dankzij onze lange ervaring zien wij zelden beren op de weg. Samen komen we tot een scherp en realistisch bod, waarmee je de concurrentie voorblijft maar toch niet teveel betaalt voor wat er aangeboden wordt. En daarna? Dan bezit je een prachtige woning in Rotterdam. De champagne kan al bijna ontkurkt worden.

Is je oog al gevallen op een pand in Rotterdam, of moeten we je nog helpen zoeken? Hoe het ook zit, we ondersteunen je graag. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, of geef ons een belletje. We staan je graag te woord en hopen snel van je te horen.

 

Funda beoordelingen


Angela Verhaaf

Register Makelaar /
Register Taxateur

Angela
Meest gestelde
vragen
elk huis
een gratis
digitale
brochure
Scherpe
onderhandelaar
Regelmatig
open huizen dagen
Hoge ranking
op Funda
Gratis
professionele
360° foto's

Robert van Dop

Directeur

Robert van Dop
Makelaar met
vele plussen

Maak een afspraak