Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Aankoopmakelaar Rotterdam-West

 

Aankoopmakelaar Rotterdam-West

Het kopen van een woning in Rotterdam-West

Tegenwoordig is het niet heel eenvoudig om je ideale droomhuis te vinden. Door het beperkte aanbod van koophuizen en hoge huisprijzen is er momenteel krapte op de woningmarkt. Desalniettemin kan Dupont Makelaars u helpen als aankoopmakelaar met het vinden van een huis in Rotterdam-West. Als ervaren aankoopmakelaar hebben wij talloze klanten ondersteund bij het aanschaffen van een woning in Rotterdam-West. Dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen wij de huizenmarkt als geen ander en zorgen wij dat het aankoopproces vlot en soepel verloopt. Dankzij onze ervaring en persoonlijke aanpak kunt u binnenkort genieten van een lekker kopje koffie in uw nieuwe huis in Rotterdam-West.

Begeleiding aankoopmakelaar

Tijdens het hele aankoopproces wordt je door onze aankoopmakelaar begeleid. Dupont Makelaar kijkt samen met jou welke woningen in Rotterdam-West er beschikbaar zijn en welke woningen bij jou passen. Samen nemen wij een kijkje in de gemeenten en wijken die u aanspreken. Indien je een interessante woning op het oog hebt, vindt de eerste kennismaking plaats. Jouw aankoopmakelaar maakt een bezichtigingsafspraak en begeleidt je daarbij. De woning wordt door ons kritisch bekeken. Daarnaast kan een bouwkundig specialist ingeschakeld worden voor uitgebreider onderzoek.

 

De volgende stap is een strategisch bod. Wij begeleiden het gehele biedingsproces en houden het hoofd koel wanneer het spannend wordt. Op het moment dat het bod is geaccepteerd kan de koopovereenkomst ondertekend worden. Jouw aankoopmakelaar is kritisch en scherp op  een aantal zaken. Onder andere de koopsom, de opleverdatum en de ontbindende voorwaarden. 

Aankoopmakelaar Rotterdam - West

Aankoopmakelaar Rotterdam-West

Heb je een woning gevonden die je aanspreekt of ervaar je de zoektocht naar je droomhuis lastig? Dupont Makelaar kan als aankoopmakelaar ondersteunen. Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons een belletje geven of het contactformulier invullen. Samen gaan we op zoek naar je droomhuis! 

 

Funda beoordelingen


Angela Verhaaf

Register Makelaar /
Register Taxateur

Angela
Meest gestelde
vragen
elk huis
een gratis
digitale
brochure
Scherpe
onderhandelaar
Regelmatig
open huizen dagen
Hoge ranking
op Funda
Gratis
professionele
360° foto's

Robert van Dop

Directeur

Robert van Dop
Makelaar met
vele plussen

Maak een afspraak