Hoogstraat 82
3111 HL Schiedam

€ 850,- p/m

Gelegen in het hart van het historisch centrum van Schiedam met alle stedelijke voorzieningen in de directe nabijheid. De winkel heeft een frontbreedte van 6.30 m en biedt een totale verkoopruimte van ca. 37 m². Daarnaast beschikt de winkel over een kleine pantry/kantoorruimte en een toilet.

Locatie
De Hoogstraat ligt in het historische centrum van Schiedam. Het is vanouds een drukbezochte straat met een mooie mix van commerciële, culturele en culinaire verrassingen. Halverwege de Hoogstraat ligt het Museumkwartier met het landelijk bekende Stedelijk Museum Schiedam. Het nationaal Jenevermuseum krijgt binnenkort ook een ingang aan de Hoogstraat. Parallel aan de Hoogstraat ligt de Lange Haven met statige herenhuizen en de imposante Havenkerk. De afstand tot de rijksweg A20/A4 bedraagt minder dan 1000 meter. De locatie is tevens met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Oppervlakten
Begane grond : ca. 45 m²
Verkoopruimte : ca. 37 m²

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Minimaal één jaar

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.
Indien de huur niet met BTW belast kan worden, dan zal huurder gehouden zijn een door verhuurder nader te bepalen bedrag aan verhuurder te voldoen.

Bijkomende kosten
Nader te bepalen

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.
Betalingswijze:
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Datum van oplevering
In overleg.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze
Per maand vooruit.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging voor een bezichtiging. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie

Overdracht

Huurprijs
€ 850,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwperiode
1906-1930

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
45m²
In units vanaf
45m²
Verkoopvloer oppervlakte
37m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
630
Branchebeperking
Ja
Welstandsklasse type
B1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum en in woonwijk
Hoogstraat 82, Schiedam
Hoogstraat 82, Schiedam
Hoogstraat 82, Schiedam

Meer weten over Hoogstraat 82 in Schiedam?