Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Kaag 7
3121 XE SCHIEDAM

verkocht

Deze unieke en ruime splitlevel woning met een verrassende indeling, verdeeld over 6 woonniveaus, is gelegen in de Schiedamse parkwijk Kethel-Oost aan de rand van het Beatrixpark. Deze woning heeft vele pluspunten: een ruime woonkeuken, een woonkamer en een eetkamer op de vide, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Tevens is er parkeergelegenheid op eigen erf mogelijk en biedt de achtertuin veel privacy.

De woning ligt in een prettige woonwijk. De wijk staat bekend als een kindvriendelijke en autoluwe woonomgeving met speelgelegenheden en veel groen. Daarnaast bereikt u binnen enkele (fiets)minuten het natuur- en recreatiegebied “Midden Delfland” waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Diverse scholen, openbaar vervoer en het winkelcentrum "Hof van Spaland" met een verscheidenheid aan winkels en restaurants zijn in de directe nabijheid. Ook uitvalswegen naar de snelwegen A4 en A20 zijn binnen handbereik.

Indeling

Begane grond
Voortuin met parkeergelegenheid op eigen erf. Berging aan de voorzijde van de woning voorzien van elektra. U komt binnen in een ruime ontvangsthal met garderobe, toiletruimte en toegang tot de woonkeuken. De woonkeuken beschikt over een grote open vide met hoog plafond, waardoor deze veel lichtinval heeft van diverse kanten. De keuken zelf is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over diverse inbouwapparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en een oven. Vanaf deze woonlaag is de ondergelegen kelder bereikbaar voor extra opbergruimte.

Level 1
De zonnige, tuingerichte woonkamer is voorzien van een houten vloer. De woonkamer beschikt over een gashaard en een schuifpui aan de achterzijde, welke toegang geeft tot de achtertuin.

Achtertuin
De achtertuin is voorzien van een betegeld terras, welke via een trap naar beneden leidt naar een diversiteit aan groen. Tevens zijn er een elektrisch zonwering en een buitenkraan aanwezig. Achter de tuin is een gezamenlijke (speel)weide gelegen omringd door veel groen.

Level 2
Heerlijk lichte ruimte welke gebruikt kan worden als tweede woonkamer, maar ook als eetkamer, bibliotheek of speelkamer voor kinderen. Deze kamer staat door de grote vide in verbinding met de woonkamer en woonkeuken. Door de grote raampartijen geniet u van een prettige lichtinval in de woning.

Level 3
Overloop met toegang tot de hoofdslaapkamer, de badkamer en tweede toiletruimte. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning voorzien van een kastenwand. De naastgelegen moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel met spiegel en een designradiator. Separaat bevindt zich de aparte toiletruimte.

Level 4
Hier vindt u twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning, waarvan de grootste slaapkamer is voorzien van een dakraam voor extra daglichttoetreding.

Level 5
Overloop met toegang tot de slaapkamer, tweede badkamer en de stookruimte. De ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is ook voorzien van een extra dakraam. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot de ruime bergvliering, welke doorloopt boven het plafond van de slaapkamer. De tweede badkamer is voorzien van een douche, wastafel met spiegelkast, de wasmachine-/drogeraansluiting en een radiator. Op de overloop vindt u een aparte afsluitbare bergruimte met opstelplaats van de cv-combiketel.

Afmetingen
Voor de afmetingen van de diverse vertrekken verwijzen wij u door naar de plattegronden.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1974
- Energielabel D
- Gelegen op erfpachtgrond, recht van erfpacht loopt tot 31 maart 2050
- Erfpachtcanon van € 781,49 per half jaar (fiscaal aftrekbaar en herziening is 1 april 2025)
- Gelegen in een autoluwe, kindvriendelijke wijk
- Parkeergelegenheid op eigen erf
- Grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
- Vloerisolatie onder de gehele woning
- Verwarming & warm water middels cv-combiketel (Vaillant 2014)
- Meterkast met 6 groepen en slimme meters
- Glasvezelkabel aanwezig
- Ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningclausule van toepassing
- Oplevering in overleg, kan spoedig

Dupont behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bod.

Na een bezichtiging krijgt u desgewenst toegang tot het Move dossier. Daarin treft u informatie aan over mogelijke extra clausules t.b.v. de koopovereenkomst.

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering en dakraam
Isolatie
dubbel glas

Energie

Energielabel
D
Warm water
c.v.-ketel

Bergruimte

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
achtertuin met een oppervlakte van 41 m² en is gelegen op het zuiden

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
161 m²
Perceeloppervlakte
141 m²
Inhoud
579 m³
Buitenruimte oppervlakte
21 m²
Kaag 7, SCHIEDAM

Meer weten over Kaag 7 in SCHIEDAM?