Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Stadhouderslaan 3B
3116 HK SCHIEDAM

verkocht

Aan de mooiste laan van Schiedam is deze riante eindwoning, met garage en uitzicht op de singel aan de voorzijde gelegen. De woning beschikt over een ruime woonkamer met uitbouw aan de achterzijde, een heerlijke woonkeuken en een zonnige achtertuin. Tevens is de woning gemakkelijk energiezuinig/neutraal te maken, d.m.v. bijvoorbeeld zonnepanelen en/of zonneboiler.

Op loopafstand bevinden zich scholen, een kinderopvang, een zwembad, parken, openbaar vervoer en de Groenelaan met alle winkels en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Het stadscentrum van Schiedam met winkels, horeca en de historische Lange Haven met mooie grachtenpanden, ligt op 5 minuten fietsafstand.
Bent u op zoek naar een woning op een fraaie locatie en wilt u graag zeer comfortabel wonen, dan is deze woning uw bezichtiging zeker waard! 

Indeling

Begane grond
Via de sfeervolle voortuin met afsluitbaar hek bereik je de voordeur.
Entree, ruime hal met vaste garderobekast, meterkast en een met marmer betegeld toilet voorzien van closet, fonteintje. De begane grond is voorzien van een prachtige visgraat parketvloer met band en bies.

De riante woonkamer heeft veel lichtinval en is voorzien van een sfeervolle openhaard (gas) met zandstenen schouw, wat het geheel compleet maakt. De woonkamer biedt middels de openslaande deuren toegang tot de gezellige tuin.
Aan de voorzijde is de woonkeuken gesitueerd. Deze is voorzien van een grijze hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur, waaronder koel-/vriescombinatie, vaatwasser, afzuigkap, groot fornuis met grote oven, apothekerskast en zwart stenen werkblad. Een heerlijke plek om de dag te starten of om 's avonds met elkaar te genieten van een heerlijke maaltijd.

Tuin
De sfeervolle achtertuin is voorzien van sierbestrating met enkele vaste plantenbakken. Door de gunstige ligging op het zuidwesten kun je de gehele dag van de zon genieten! Er is een zijpoort zodat je makkelijk met de fiets achterom kan en aan de achterzijde is een ruime garage met elektrische poort. Hier kun je eenvoudig jouw auto parkeren. De houten berging geeft extra ruimte. De achtergevel van de woning is voorzien van een elektrische rolluiken én een zonnescherm.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop heeft u toegang tot twee ruime slaapkamers van respectievelijk 14 en 10 m². De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een vaste kastenwand en elektrisch bedienbare rolluiken. De 2e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. De luxe badkamer is uitgevoerd met marmeren tegels, een ligbad, een 2e toilet, inloopdouche, een wastafelmeubel en een design radiator.

Tweede verdieping
Via de open trap bereik je de topverdieping. Eenmaal boven sta je in een riante, open ruimte welke thans in gebruik is als werkkamer. Deze ruimte kan gemakkelijk afgesloten worden, waardoor er een extra (slaap)kamer gecreëerd wordt.
Aan de achterzijde van deze verdieping bevindt zich een 3e zeer ruime slaapkamer met inbouwkast. Vanaf de overloop is tevens de ruime berging/wasruimte toegankelijk. Hier is de cv-combiketel, de unit van de mechanische ventilatie en de wasmachine- en drogeraansluiting aanwezig.

Afmetingen 
Voor de afmetingen van de diverse vertrekken verwijzen wij u naar de plattegronden.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1996
- Energielabel B
- Gelegen op erfpachtgrond, afgekocht tot 1 oktober 2045
- Recht van erfpacht eindigend op 30 september 2094
- Verwarming & warm water middels cv-Combiketel (Vaillant 2005)
- Geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
- Achterzijde voorzien van zonwering en rolluiken
- Voorzien van een alarm installatie
- Bitumen dak is vervangen in februari 2023
- Externe schilderwerk is in 2021 gedaan
- Meterkast met 6 groepen en aardlekschakelaar
- Glasvezelkabel aanwezig
- Parkeergelegenheid op eigen erf/in garage
- Oplevering in overleg

Dupont behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bod.

Na een bezichtiging krijgt u desgewenst toegang tot het Move dossier. Daarin treft u informatie aan over mogelijke extra clausules t.b.v. de koopovereenkomst.

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1996
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Dak
plat dak
Voorzieningen
buitenzonwering, mechanische ventilatie, rolluiken en alarminstallatie
Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas

Energie

Energielabel
B
Warm water
c.v.-ketel

Bergruimte

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand hout

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
achtertuin met een oppervlakte van 47 m² en is gelegen op het zuidwesten

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
149 m²
Perceeloppervlakte
188 m²
Inhoud
497 m³
Buitenruimte oppervlakte
3 m²
Stadhouderslaan 3B, SCHIEDAM

Meer weten over Stadhouderslaan 3B in SCHIEDAM?