Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Paulus Buysstraat 14
3119 BR SCHIEDAM

verkocht

Wat een mooie woning! Compleet en luxe uitgevoerde eengezinswoning, onderdeel uitmakende van een kleinschalig in 2012 nieuw opgeleverd project. De woning is voorzien van een heerlijk lichte woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers en een zelf in te delen zolder. De woning beschikt over 9 zonnepanelen en goede isolatie. Kenmerkend voor deze woning zijn de centrale ligging en het hoge wooncomfort. De ligging is ook ideaal te noemen, met het historisch centrum op loopafstand, diverse scholen in de buurt en nabij het station met zowel trein, tram, bus als metro.

Indeling

Begane grond
Entree, brede, verzorgde hal met meterkast, toiletruimte, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot woonkamer. De gehele begane grond is voorzien van een fraaie parketvloer. Daarnaast is de woning geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas. De tuingerichte woonkamer is ruim van opzet en beschikt over een nette wandafwerking en een ruime trapkast. Middels een schuifpui heeft u vanuit de woonkamer toegang tot de achtertuin.
De moderne keuken ligt aan de voorzijde en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een riant 5-pits gaskookplaat, RVS-afzuigkap, Quooker, combi-oven, koelkast en vaatwasser.

Tuin
Riante achtertuin gelegen op het zonnige zuidwesten. Hier kunt u vrijwel de gehele dag van de zon genieten. De tuin beschikt over een sierbestrating, elektra, buitenkraan en een vrijstaande stenen berging.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamer van ruim 13 en 7 m² bevinden zich aan de achterzijde van de woning. Daarnaast vindt u aan de voorzijde nog een riante slaapkamer van ca. 11 m². De badkamer is zeer netjes onderhouden en beschikt over ruime inloopdouche, wastafelmeubel met spiegel, een tweede toilet en radiator.

Zolder
De riante zolder biedt een zee aan ruimte en is nog naar eigen wens in te delen. Hier vindt u 2 Velux kunststof dakramen, de opstelplaats van de cv-combiketel, aansluiting voor de wasmachine & droger, de omvormer van de zonnepanelen en de mechanische ventilatie unit. U heeft hier de mogelijkheid tot het plaatsen van een dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde, om zo nog 1 of 2 slaapkamers te creëren.

Afmetingen
Voor de afmetingen van de diverse vertrekken verwijzen wij u naar de plattegronden.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 2012
- Gelegen op eigen grond
- Energielabel A
- 9 zonnepanelen aanwezig
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Meterkast met 7 groepen + 2 aardlekschakelaars
- Glasvezelkabel aanwezig
- Verwarming & warm water middels C.V.-combiketel (Intergas 2012)
- Oplevering per direct

Dupont behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bod.

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
eindwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Dak
zadeldak
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam en schuifpui
Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas

Energie

Energielabel
A
Warm water
c.v.-ketel

Bergruimte

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
vrijstaand steen

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Tuin
achtertuin is gelegen op het zuidwesten

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
116 m²
Perceeloppervlakte
117 m²
Inhoud
428 m³
Paulus Buysstraat 14, SCHIEDAM

Meer weten over Paulus Buysstraat 14 in SCHIEDAM?